Szakmai előadást szervezett az SKIK és a vármegyei adóhivatal

„A NAV elektronikus szolgáltatásai” címmel szakmai előadást szervezett a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara a vármegyei adó- és vámhivatallal közösen. A kormány és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kötött egy megállapodást, melynek célja, hogy gazdaságélénkítő, újinformációkkal lássák el a kis- és középvállalkozásokat, ezeket vigyék el hozzájuk, segítve fejlődésüket. A július végi zárással tervezett program várhatóan áthúzódhat a negyedik negyedévbe.

Szakmai előadást szervezett az SKIK és a vármegyei adóhivatal

A vállalkozók, vállalkozások szempontjából rendkívül hasznos előadásra került sor március 26-án, kedden délelőtt. A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara fogott össze a Nemzeti- Adó- és Vámhivatal Somogy Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságával egy kettőórás előadás közös szervezésében, amely „A NAV elektronikus szolgáltatásai” elnevezést kapta.


Az előadáson négy témában kaphattak információt az érdeklődők. Elsőként a számlázásról, számlakorrekcióról, hogy miként látja ezt az adóhatóság az eddigi ellenőrzéseinek a tükrében. A folytatásban az online számlaadat-szolgáltatás teljesítés leggyakoribb hibáit ismerhették meg, majd következett az eÁFA, az ÁFA-bevallás új lehetősége. Zárásként pedig a NAV digitális szolgáltatásai, vagyis az online tér adta könnyebbség, segítségnyújtás, egyszerűsítés lényege, lehetősége hangzott el. Természetesen ezzel az előadással nincs vége a kormány és az iparkamara közös programjának. Ahogy dr. Gulyás Árpád is említette, lesz még Csurgón. Figyelemre méltó és érdekes témákban.

 

 

 



Műsor

Április 29. hétfő

18.27: A szomszéd vár – turisztikai magazin

19.00: Csurgói Híradó

19.16: Így történt – archívműsor

20.03: Képújság

22.00: Csurgói Híradó

22.16: Így történt – archívműsor

23.03: A szomszéd vár – turisztikai magazin

23.36: Képújság

 

Április 30. kedd

  7.00: Csurgói Híradó

  7.16: Képújság

10.00: Csurgói Híradó

10.16: Képújság

13.00: Csurgói Híradó

13.16: Így történt – archívműsor

14.03: Képújság

16.00: Csurgói Híradó

16.16: Képújság

19.00: Csurgói Híradó

19.16: Így történt – archívműsor

20.03: A szomszéd vár – turisztikai magazin

20.36: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár